"Vi jobbar ständigt med att utveckla nya produkter som kan underlätta våra kunders vardag".

Claudio Huerta, Key Account Manager

 

2022-10-05

Enerlites LED-slinga hos Clas Ohlson

Nu finns vår populära LED-slinga hos Clas Ohlson. Arbetsbelysningen har många olika användningsområden och är mycket enkel att installera.

Köp Enerlites LED-slinga hos Clas Ohlson här!

2022-06-29

Energieffektiva trafikljus

Enerlites trafikljus har en hög ljuskontrast vilket ger en mycket god synlighet medan LED-tekniken ger lång livslängd och låg energiförbrukning. Något som självklart också är bra för miljön.
Enerlite har även utvecklat ett trafikljus med automatisk skymningsdimmer för att ytterligare öka livslängden och undvika nattbländning.
Senaste utvecklingen är ett high-flux trafikljus med endast fem lysdioder och en fresnel-lins för att optimera ljus- och energiförbrukning.

Tveka inte att ta kontakt med oss för mer info.

2020-03-11

Magnetring till New Sweden Downlight

För närvarande håller vi som bäst på att utveckla en magnetring till vår New Sweden Downlight. Vi har fått hem ett exemplar för test och hoppas att vi snart kan erbjuda den nyhet till våra kunder. Magnetringen kommer att förenkla monteringen av våra New Sweden ytterligare.

Se film på prototypen här!

2020-02-04

LED-list som arbetsbelysning

Vår LED-ljusslinga är mycket lätt att installera och använda. Den har god flexibilitet och är lätt att böja. Hela den 25 meter långa slingan är utrustad med 4 500 stycken LED-dioder vilket innebär att den ger ett jämnt, klart och tydligt ljus över hela längden. Slingan ger 1 500 Lumen per meter vilket innebär totalt 37 500 Lumen.
Går lika bara att använda både inomhus och utomhus. Slingan har en fem meter lång gummikabel med snabbkoppning och 230V stickpropp i ena änden.